img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Wat moet er zondag worden gedaan om het gemakkelijker te krijgen om de werkweek te overleven?

We horen: “Maandag …” en voeg dan de machine toe – “zware dag”. Maar hij zou niet zo moeten zijn! Wat het waard is om op zondag te doen om het begin van werkdagen te vergemakkelijken? Het maakt niet uit hoe ik een persoon zou willen zijn die maandag op het werk op het werk […]

We horen: “Maandag …” en voeg dan de machine toe – “zware dag”. Maar hij zou niet zo moeten zijn! Wat het waard is om op zondag te doen om het begin van werkdagen te vergemakkelijken?

Het maakt niet uit hoe ik een persoon zou willen zijn die maandag op het werk op het werk verschijnt op tijd, na de ochtendtraining, met een fris hoofd en een pre -voorbereide lunch, helaas gaat dit niet over mij! Ik sta laat op en klik meerdere keren op de knop “Instellen” op de wekker. Zodra ik mijn ogen open, omdat ik mezelf de hele nacht heb overtuigd: “Ik zal nog een aflevering van de serie zien en zeker gaan slapen”. Ik weven het ontbijt, maar ik werk al op koffie in de auto.

Er zit niets goeds in, het brengt stress en irritatie op, voorkomt dat u een zware week begint. Daarom heb ik een lijst samengesteld van wat er in het weekend moet worden gedaan, om het dagelijks leven te overleven, het was gemakkelijker.

1. Bestudeer de werkende kalender

Het is onaangenaam om onverwacht te beseffen dat vijf vergaderingen op een rij ‘s ochtends zijn gepland, of het beoogde diner te vergeten. Om dit te voorkomen, kijk op zondag naar de kalender en bestudeer zorgvuldig welke het belangrijk is gepland voor de komende dagen.

U krijgt zakenreizen? Misschien moet een vergadering worden geannuleerd of ergens over eens zijn? Controleer wat er in de lijst ontbreekt. Nadat u het aantal geplande gevallen van tevoren heeft geëvalueerd, zult u het gevoel hebben dat het gemakkelijker is om ermee om te gaan. Vergeet niet om tijd toe te wijzen voor een aangename: datums, vergaderingen met vrienden, wandelingen met een hond.

2. Kook een week een beetje eten

Ik stel niet voor om reserves op industriële schaal te trainen of een vrije dag in de keuken door te brengen. Toch is het de moeite waard om wat tijd te besteden aan het koken van voedsel voor de komende week. Allen zijn verschillend: sommigen geven er de voorkeur aan om onmiddellijk een aantal gerechten te maken en het naar de vriezer te sturen, de laatste worden geleid door de producten, die in de koelkast bevinden, anderen gaan naar de supermarkt (of online winkel) en kiezen wat u nodig hebt. De gewoonte om een ​​week lang over een menu te denken, zal niet alleen helpen om correct te eten, maar ook de problemen verlichten. Als je bijvoorbeeld om acht uur ‘s avonds van het werk bent gekomen, denk je niet na over wat je moet koken voor het avondeten, de noodzaak om naar de winkel te gaan na https://prostaatmassage.com/de-effecten-van-prostaatmassage/ een lange en moeilijke dag.

3. Deel in het appartement

Let op, ik zei niet “om perfecte netheid te brengen”. Natuurlijk, als je graag een weekend doorbrengt om schoon te maken, alsjeblieft: je kunt jezelf bewapenen met een stofzuiger, dweil en verschillende wasmiddelen, je favoriete muziek inschakelen en aan de slag gaan. Maar als het teveel voor je is, besteed dan 15 minuten om de rommel te elimineren. Verwijder de tafel in de keuken, veeg de spiegel in de badkamer, demonteer de cosmetische tas, verwijder de cheques.

Ren door het appartement en breng een paar minuten door op elke zone waar je een puinhoop hebt opgemerkt. Blijf rondkijken totdat het huis een bijna presenteerbare blik werpt. Niets erger dan maandagochtend van het bed glijden en onmiddellijk op een berg ongewone schoon, schoon vliegen.

4. Maak een lijst van maandag

Na het weekend naar het kantoor komen, weet ik niet waarom grijpen: om e -mail te demonteren, berichten te beantwoorden of de taken in de planner te behandelen? Een korte lijst met zaken opstellen of op maandagochtend op zondag, wanneer u kalm en behoorlijk verzameld bent, helpt u om prioriteiten te stellen en een week efficiënter te beginnen.

5. Vroeg naar bed gaan

Dit wordt maandag ‘s ochtends wakker. Geloof me, dit is geen kleinigheidje. Ik kan niet tellen hoeveel maandag verspild zijn vanwege gebrek aan slaap. Ik wil echt niet naar bed gaan, het is interessanter om eindeloos door de Instagram -tape te bladeren (extremistische organisatie verboden in Rusland). Stel de telefoon uit, zet het licht uit en begin het schapen te tellen.

Lichaam en geest zullen je bedanken voor je volledige rust. Bedankt zal ook zeggen dat je partner, vrienden en collega’s. Als het moeilijk voor je is om vroeg naar bed te gaan, geef jezelf een extra uur om te kalmeren voordat je naar bed gaat.

6. Ontspannen

Ik heb herhaaldelijk genoten van het inactieve onderweg, en tegen de avond van zondag bedekte het gevoel van schuld mij. Ik denk dat dit niet alleen mijn probleem is. Om het te vermijden, breng je dingen op zaterdag over en wijd je de tweede dag vrij aan jezelf. Meld je aan voor massage, lees, eet iets nuttigs, maak een wandeling met je vrienden, maak een warm bad, maak een gezichtsmasker, kijk een film, kies elke les die je zal helpen vers te beginnen en een week te rusten.

product